Koningsdag in Echt

Algemene informatie

Al vele jaren organiseert Jeugdwerk "De Wienhaof" in Echt tijdens Koninginnedag en dit jaar tijdens Koningsdag allerlei activiteiten voor de leerlingen van de Echter basisscholen. Deze traditie wordt voortgezet in het centrum van Echt. Het festijn, dat dit jaar op 27 april gaat losbarsten, start om 14.00 uur en zal tot circa 17.00 uur gaan duren.

Kindermarkt

Tijdens de activiteiten is er uiteraard weer voldoende plaats ingeruimd voor de traditionele KINDERMARKT. Net als in voorgaande jaren kunnen de leerlingen van de Echter basisscholen in een zelf gemaakte stand oud speelgoed of zelf gefabriceerde spullen te koop aanbieden aan het ongetwijfeld weer talrijke publiek. De Kindermarkt zal worden beoordeeld door een deskundige jury.

Om te kunnen deelnemen aan de Kindermarkt is opgave vooraf noodzakelijk i.v.m. de verdeling van de standplaatsen: aanmelden

Overige activiteiten

Naast de Kindermarkt wordt er op 27 april in het centrum van Echt een zeer gevarieerd programma geboden. Natuurlijk ontbreekt de Klimmuur niet en wederom aanwezig is dit jaar het Treintje, een activiteit waarvan vaststaat dat deze zich zal mogen gaan verheugen in een zeer grote belangstelling. Ook dit jaar weer in het Echter centrum: de Choppers.

Na het succes van de afgelopen jaren, zal de enorme Monkey Trailer ook weer een plaats krijgen in het centrum van Echt. De kinderen kunnen dit jaar weer springen bij het Bungeejumpen en voor de kleinsten is er een echte Zweefmolen. Tevens zal er een Kinderboerderij (de boerderij van het Echter Dierenpark) in het centrum worden ingericht.

Ook de Leuzen- en Spreukenwedstrijd staat dit jaar weer op het programma. Bedenk een leuke spreuk of leuze voor bij jouw verkoopstand en maak kans op een mooie prijs.

Bij alle activiteiten zullen voldoende vrijwilligers van de organiserende jeugdvereniging aanwezig zijn die zorg zullen dragen voor een goed en veilig verloop van de Koningsdagactiviteiten!